Συμμετοχή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΡΟΗ 2024

Συμμετοχή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών

στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΡΟΗ 2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, το διήμερο 15-16 Απριλίου, το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φαινόμενα Ροής Ρευστών «ΡΟΗ2024», στο οποίο συμμετείχαν καθηγητές, ερευνητές, υποψήφιοι διδάκτορες και φοιτητές του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, και παρουσίασαν  επιστημονικές εργασίες υψηλής στάθμης από την έρευνα που πραγματοποιείται στο Τμήμα. Αξιοσημείωτη ήταν η παρακολούθηση των εργασιών του συνεδρίου από πολλούς προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος, οι οποίοι μέσω της ενεργής συμμετοχής τους είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν τους επιστημονικούς τους ορίζοντες σε σύγχρονα θέματα της ρευστομηχανικής και των εφαρμογών της.

Το συνέδριο «ΡΟΗ» πραγματοποιείτε κάθε 2 χρόνια και αποτελεί το πιο σημαντικό επιστημονικό συνέδριο που διοργανώνεται στον Ελληνικό χώρο και προσφέρει την ευκαιρία για ενδυνάμωση των συνεργειών μεταξύ των ερευνητών που ασχολούνται με τη ρευστομηχανική και τις εφαρμογές της, και συνεισφέρουν ουσιαστικά στην τεχνολογική πρόοδο, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Φωτογραφία με μέλη του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας που συμμετείχαν στο επιστημονικό συνέδριο «ΡΟΗ2024».