Ιδρυματικοί λογαριασμοί Πανεπιστήμιου

Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης της Κεντρικής Υπηρεσίας Πιστοποίησης και του Κεντρικού Καταλόγου καθώς και η ένταξη του συνόλου των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Κάποια πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σχετικά με τους ιδρυματικούς λογαριασμούς:

  • Η διαδικασία ενεργοποίησης στη σελίδα https://uregister.uowm.gr είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Όσοι δεν έχετε κάνει την ενεργοποίηση θα λάβετε σχετική ειδοποίηση.
  • Ο κωδικός πρόσβασης και το όνομα χρήστη είναι πλέον τα ίδια για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες.
  • Ο κωδικός πρόσβασης μπορεί να αλλάξει μόνο στη διεύθυνση https://mypassword.uowm.gr
  • Στη διεύθυνση https://account.uowm.gr μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τον ιδρυματικό σας λογαριασμό και να αλλάξετε κάποια στοιχεία όπως το τηλέφωνο ή η προσωπική σας ιστοσελίδα που εμφανίζονται στην αναζήτηση. Επίσης στην ίδια διεύθυνση μπορείτε να ρυθμίσετε προώθηση της ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας.
  • Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν εισάγετε οπουδήποτε τον κωδικό πρόσβασής σας. Μην χρησιμοποιείτε κάποια συσκευή αν δεν είστε σίγουροι ότι είναι ασφαλής. Ελέγχετε πάντα αν βρίσκεστε σε υπηρεσία του Πανεπιστημίου (διεύθυνση uowm.gr) καθώς και αν η σύνδεσή σας είναι ασφαλής (λουκέτο δίπλα στη διεύθυνση)
  • Ο κωδικός πρόσβασης είναι αυστηρά προσωπικός και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τον γνωστοποιείτε σε άλλους. Αν έχετε την παραμικρή υποψία ότι ο κωδικός σας έχει διαρρεύσει, θα πρέπει άμεσα να τον αλλάξετε. Έχετε υπόψη ότι ο ίδιος κωδικός π.χ. ενός μέλους ΔΕΠ, έχει πρόσβαση στην ηλεκτρονική αλληλογραφία, στο προφίλ στο ΑΠΕΛΛΑ, στα μαθήματα στο eclass, στις βαθμολογίες στο classweb κ.α.
  • Το προσωπικό των Τμημάτων Μηχανοργάνωσης και Δικτύων σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να σας ζητήσει τον κωδικό πρόσβασης, είτε τηλεφωνικά, είτε με email. Να είστε ιδιαίτερα καχύποπτοι με μηνύματα που σας ζητούν να εισάγετε τον κωδικό σας ή άλλα προσωπικά στοιχεία.

Μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, στη διεύθυνση https://helpdesk.uowm.gr/knowledgebase.php. Για ερωτήσεις που δεν καλύπτονται εκεί, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στη διεύθυνση support@uowm.gr.
Για αναφορές προβλημάτων ή αιτήματα παρακαλούμε χρησιμοποιείτε το σύστημα αναγγελίας βλαβών στη διεύθυνση https://service.uowm.gr