Υγειονομικό Πρωτόκολλο για τη δια ζώσης Εκπαίδευση

Αγαπητοί φοιτητές,

Όπως όλοι γνωρίζετε, μετά τη μακρά παραμονή μας μακριά από τους χώρους του Πανεπιστημίου, επιστρέφουμε πλέον στις αίθουσες διδασκαλίας και στο φυσικό μας περιβάλλον.

Με την αφορμή αυτή σας κοινοποιώ το  υγειονομικό πρωτόκολλο εαρινού εξαμήνου 2021-2022 που αφορά τον τρόπο διεξαγωγής όλων των ακαδημαϊκών δραστηριοτήτων και σας παρακαλώ να το μελετήσετε με προσοχή.

Εν συντομία, η φυσική παρουσία στους χώρους του Πανεπιστημίου θα πρέπει να γίνεται τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και τους υγειονομικούς κανόνες που επιβάλλουν οι συνθήκες της πανδημίας και κυρίως με αίσθημα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα επιδείξετε. Σας παρακαλώ λοιπόν θερμά, να συνεργαστείτε μαζί μας για την τήρηση της διαδικασίας ελέγχου κατά την προσέλευσή σας στο Τμήμα, να φροντίσετε για την αποφυγή φαινομένων συνωστισμού, να φοράτε πάντα την απαιτούμενη προστατευτική μάσκα και γενικώς να τηρείτε τις ενδεδειγμένες διαδικασίες καθόλο το διάστημα παραμονής σας στους χώρους του Πανεπιστημίου.

Ελπίζω στην άριστη συνεργασία μας για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας με φυσική παρουσία που τόσο καιρό στερηθήκαμε.
Καλή ακαδημαϊκή χρονιά σε όλους!

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών

Γιώργος Νενές