ΠΜΣ «Επιστήμη & Τεχνολογίες Υδρογόνου» – Πρόσκληση σε Ομιλία 11/5/2023 στις 18:00

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 11/5/2023 στις 18:00 (ώρα Ελλάδας) και στα πλαίσια του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμη και Τεχνολογίες Υδρογόνου» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί διάλεξη του προσκεκλημένου Managing Director της Hellenic Hydrogen S.A. κ. Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom με τα ακόλουθα στοιχεία:
Σύνδεσμος αίθουσας: https://zoom.us/my/uowm.mpx
Personal Meeting ID: 980 505 9940

Ο κ. Δ. Τριανταφυλλόπουλος διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην αγορά ενέργειας. Έχει εργαστεί σε σημαντικές θέσεις για την ανάπτυξη και λειτουργία μιας σειράς μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ διατέλεσε διευθυντής των δραστηριοτήτων ενέργειας του πολυεθνικού ομίλου General Electric σε Ελλάδα και Κύπρο. Έχει διατελέσει μέλος ΔΣ σε εταιρείες τεχνολογίας ενώ έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό με θέμα την ενέργεια.
Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στην ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων που αφορούν καθαρές, εναλλακτικές πηγές ενέργειας, την ενεργειακή εξοικονόμηση και την ενεργειακή διαχείριση, με γνώμονα την ενεργειακή μετάβαση και τη βιώσιμη ανάπτυξη.
O κ. Τριανταφυλλόπουλος είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου (Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών) με μεταπτυχιακές σπουδές σε “Environmental Technology” από το πανεπιστήμιο του UMIST και σε “Engineering Business Management” από το πανεπιστήμιο του Warwick. Σήμερα είναι διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Hydrogen S.A. που ιδρύθηκε ως κοινοπραξία της Motor Oil και της ΔΕΗ με σκοπό την ανάπτυξη των τεχνολογιών πράσινου υδρογόνου.