mech.uowm.gr

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ - KLEEMANN

Η KLEEMANN είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες ανελκυστήρων στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά. Ιδρύθηκε το 1983 στην Ελλάδα και σήμερα διατηρεί την παρουσία της με θυγατρικές και γραφεία πωλήσεων σε 15 χώρες, ενώ εξάγει σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με περισσότερα από 30 χρόνια επιτυχημένης εμπειρίας, η KLEEMANN διακρίνεται για τα υψηλά πρότυπα ποιότητας, το σχεδιασμό, την ευελιξία και τις εξειδικευμένες λύσεις για τις οποίες η εταιρία αναγνωρίζεται παγκοσμίως.

ΗKLEEMANNαναζητά έναν (1) υποψήφιογιαναπραγματοποιήσειτηνπρακτικήτουάσκηση στη Διεύθυνση CustomerExperience στο Τμήμα Ανυψωτικών Συστημάτων

 

Περιγραφή θέσης εργασίας:

 • Επικοινωνία με πελατολόγιο Ομίλου
 • Σύνταξη προσφορών, Προώθηση παραγγελιών
  Παραγωγή σχεδίου κάτοψης φρεατίου
 • Παρακολούθηση στόχων
 • Έλεγχος budget
 • Σύνταξη αναφορών
 • Παρακολούθηση ανοιχτών έργων

Απαραίτητα Προσόντα:

 • Μηχανικός ΑΕΙ/ΤΕΙ (Ηλεκτρολόγος/Μηχανολόγος)
 • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών (επίπεδο Advance) ή και Γερμανικών (επίπεδο Β2)
 • Πολύ καλή χρήση Η/Υ (Μs Office )
 • Καλή γνώση AutoCad.

Η εταιρία προσφέρει:

 • Άριστο περιβάλλον εργασίας
 • Συνεχή εκπαίδευση & επαγγελματική ανάπτυξη
 • Ιατρείο με 8ωρη απασχόληση νοσοκόμας
 • Πρόσθετη ιατρική κάλυψη
 • Δυνατότητα μετακίνησης με δικά της μεταφορικά μέσα
 • Σύγχρονες εγκαταστάσεις (εστιατόριο, γυμναστήριο & playroom)

Οι υποψήφιοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους με mail στο: υπόψη κας Χ. Κολότσιου. αναγράφονταςτον τίτλο της θέσης εργασίας.

Ιστοσελίδα www.kleemann.gr

Δημόσια εξέταση μεταπτυχιακής διπλωματικής

Την Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019, στις 2 μ.μ, στην αίθουσα 106 του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, θα πραγματοποιηθεί η δημόσια εξέταση της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας του φοιτητή Χρήστου Ευαγγέλου, στα πλαίσια του Π.Μ.Σ. "Τεχνολογίες Διαχείρισης και Αξιοποίησης Ενεργειακών Πόρων", με τίτλο  «Διερεύνηση Ενεργειακής Συμπεριφοράς και Διατύπωση Πρότασης Ενεργειακής Αναβάθμισης Μονάδας Αποθήκευσης και Διαλογής Αγροτικών Προϊόντων στο Βελβεντό Κοζάνης», με επιβλέποντα τον Επίκουρο Καθηγητή Γιώργο Πανάρα.

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ανακοινώνεται ότι οι τελειόφοιτοι του Τμήματος που έχουν τελειώσει τις υποχρεώσεις τους (μαθήματα, εξέταση διπλωματικής εργασίας) και επιθυμούν να ορκιστούν την παραπάνω ημερομηνία, να καταθέσουν αίτηση στη Γραμματεία (εργάσιμες μέρες και ώρες) από 08/07 έως 10/07/2019, (και ώρα 10-12 ) προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ακαδ. ταυτότητα, κάρτα σίτισης, κλπ )

Επίσης οι φοιτητές που πρόκειται να ορκιστούν, θα πρέπει υποχρεωτικά να προβούν σε ηλεκτρονική εγγραφή στο Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://career.uowm.gr/career-office-registration/, προκειμένου το Πανεπιστήμιο να πραγματοποιήσει απογραφή των στοιχείων αποφοίτων του.

ΤΗΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ 24610 56604 (κ. Τζήκα)

Μετεγγραφές & Αντιστοιχίες Τμημάτων - ΦΕΚ 2656/τ.Β΄/1-7-2019

Σας διαβιβάζουμε την με αριθμ. 104100/Ζ1 απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΦΕΚ 2656/τ.Β'/1-7-2019) που αφορά στις Αντιστοινχίες Τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. και Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, ακαδημαϊκού έτους 2019-2020

Μετεγγραφές & Αντιστοιχίες Τμημάτων ΦΕΚ 2656/τ.Β΄/1-7-2019 [.pdf]

Ενημέρωση σχετικά με το WS 4 – Επιβεβαίωση του εισοδηματικού κριτηρίου για το οικογενειακό εισόδημα, για το στεγαστικό επίδομα ακαδ. έτ. 2018-2019

Σας γνωρίζουμε ότι, σύμφωνα με τη διευκρινιστική οδηγία του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων-Γενική Διεύθυνση Ανώτατης Εκπαίδευσης-Τμήμα Δ΄Φοιτητικών Θεμάτων και Υποτροφιών, σχετικά με τη χορήγηση του Στεγαστικού Επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, από χθες (25-6-2019) βρίσκεται στην παραγωγή η νέα έκδοση του   WS 4 –  Επιβεβαίωση του εισοδηματικού κριτηρίου για το οικογενειακό εισόδημα- της Α.Α.Δ.Ε., σύμφωνα με την οποία εξαιρούνται τα εισοδήματα των δικαιούχων που υπάγονται στις διατάξεις των άρθρων 10-15 του ν.4575/2018 κατά τον υπολογισμό του κριτηρίου του οικογενειακού εισοδήματος.

Ως εκ τούτου, όσοι δικαιούχοι εμπίπτουν στις ανωτέρω διατάξεις και είχαν δημιουργήσει ή υποβάλει την αίτησή τους πριν τις 24/06/2019 και η αίτησή τους απορρίφθηκε λόγω υπέρβασης του εισοδηματικού κριτηρίου, θα πρέπει εντός της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων να προβούν κατά σειρά στις εξής ενέργειες:

 1. Να διαγράψουν τυχόν αιτήσεις που  έχουν αποθηκεύσει προσωρινά για το τρέχον έτος.
 2. Να δημιουργήσουν νέα αίτηση καταχωρώντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.
 3. Να την υποβάλουν οριστικά. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 2103442382
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ο Πρύτανης
Καθηγητής Αντώνιος Τουρλιδάκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ανακοινώνεται ότι οι τελειόφοιτοι του Τμήματος που έχουν τελειώσει τις υποχρεώσεις τους (μαθήματα, εξέταση διπλωματικής εργασίας) και επιθυμούν να ορκιστούν την παραπάνω ημερομηνία, να ενημερώσουν τη Γραμματεία στέλνοντας e-mail, (με ονοματεπώνυμο, ΑΕΜ, και κινητό τηλέφωνο)

στο , αυστηρά  από 25/6 έως 4/07/2019, ώστε να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος ολοκλήρωσης των υποχρεώσεών τους, πριν ξεκινήσουν οι αιτήσεις για την ορκωμοσία.

                                                          

                                                                               Από το Τμήμα

Αναβάθμιση της υπηρεσίας WEBMAIL

Η υπηρεσία webmail αναβαθμίστηκε και πλέον βασίζεται σε διαφορετικό λογισμικό, με ανανεωμένη εμφάνιση και νέες λειτουργίες.

Η διεύθυνση πρόσβασης παραμένει η ίδια:

Οι προηγούμενες εκδόσεις της υπηρεσίας, συνεχίζουν να λειτουργούν στις διευθύνσεις:

Αλλαγή διευθύνσεων email φοιτητών

Λόγω α) της ανάγκης για αναβάθμιση της διασύνδεσής του Πανεπιστημίου με το ΕΔΕΤ και το GUNET, β) της αναμενόμενης επέκτασης με την προσθήκη πολλών νέων Τμημάτων και γ) της αναμενόμενης μετονομασίας υπαρχόντων Τμημάτων και Σχολών, έχουν δημιουργηθεί για όλους τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές νέοι λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στη διεύθυνση https://noc.uowm.gr/www/emailrename/ μπορείτε να δείτε ποια είναι η νέα διεύθυνσή σας:

Παρακαλούμε έχετε υπόψη τα εξής:

 • Ο κωδικός πρόσβασης για τον νέο λογαριασμό είναι ο ίδιος που έχετε για τον υπάρχον λογαριασμό.
 • Η πρόσβαση στην ηλεκτρονική αλληλογραφία θα γίνεται μέσω webmail στη διεύθυνση https://web.uowm.gr/webmail/?_host=mail2.uowm.gr.
 • Η νέα διεύθυνση αντιστοιχεί στο όνομα χρήστη που θα χρησιμοποιείτε (όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες) για τις διάφορες ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Για το θέμα αυτό θα υπάρξει νέα ανακοίνωση. Για παράδειγμα, αν η νέα σας διεύθυνση email είναι , το όνομα χρήστη σας για τις υπηρεσίες webmail, eclass, VPN, ακαδημαϊκή ταυτότητα, SMTP, Students WEB κ.α., θα είναι eled01234.
 • Η παλιά πλατφόρμα webmail που βρίσκεται στη διεύθυνση https://webmail.uowm.gr/students θα σταματήσει να λειτουργεί στις 30/04/2019.
 • Οι υπάρχουσες διευθύνσεις email θα είναι ενεργές μέχρι τις 30 Ιουνίου 2019. Στη συνέχεια θα απενεργοποιηθούν και τα δεδομένα θα διαγραφούν. Έτσι θα πρέπει να φροντίσετε να κρατήσετε τυχόν μηνύματα που έχετε αποθηκευμένα.

Παρακαλούμε να μας αναφέρετε άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν παρουσιαστεί με email στη διεύθυνση .

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ_ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2019-2020

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΣΧΟΛΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2019-2020

Το Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για το ακαδ. έτος 2019-2020, για συμμετοχή στα παρακάτω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ:

1. ΠΜΣ στην ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019.
Για τηνπροκήρυξη και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Π.Μ.Σ. πατήστε εδώ.
Επικοινωνία: τηλ: 2251036212, e-mail:

2. ΠΜΣ στην ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019.
Για την προκήρυξη και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Π.Μ.Σ. πατήστε εδώ
Επικοινωνία: τηλ: 2251036246, e-mail:

Τα ανωτέρω ΠΜΣ διαρκούν τρία διδακτικά εξάμηνα (18 μήνες) και υλοποιούνται σε περιβάλλον μικτής διαδικασίας μάθησης, 50% εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με πρότυπες συνδυαστικές μορφές εκπαίδευσης, οι οποίες περιλαμβάνουν: [α] ένα πενθήμερο κύκλο εντατικών διαλέξεων που πραγματοποιείται στην έδρα του Τμήματος στην αρχή κάθε ακαδημαϊκού εξαμήνου (Οκτώβριο, Φεβρουάριο, Ιούλιο), [β] ηλεκτρονικές διαδικασίες σύγχρονης μάθησης, με αξιοποίηση σχετικής πλατφόρμας, που υποστηρίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία κατά τη διάρκεια όλων των εβδομάδων σπουδών των δύο πρώτων ακαδημαϊκών εξαμήνων και που πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες. Κατά τη διάρκεια του τρίτου εξαμήνου εκπονείται μόνο διπλωματική εργασία.

3. M.Sc. in ENVIRONMENTAL SCIENCES

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019.
Για την προκήρυξη και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Π.Μ.Σ. πατήστε εδώ.
Επικοινωνία: τηλ: 2251036246 & 2251036212, e-mail:  

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

UoWM

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Πάρκο Αγ. Δημητρίου
www.uowm.gr
eClass

Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης

Open eClass
http://eclass.uowm.gr/
eClass

Ηλεκτρονική Γραμματεία

Γραμματεία online
http://students.koz.uowm.gr
eClass

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας

ΜΟΔΙΠ
http://modip.uowm.gr
eClass

Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας

ΔΑΣΤΑ
http://dasta.uowm.gr
 
ypotrofies