Ενημέρωση Πρωτοετών Φοιτητών

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 8/10/2020 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως ενημέρωση των πρωτοετών φοιτητών του Τμήματος σχετικά με θέματα που αφορούν την ακαδημαϊκή λειτουργία και το Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος.

Η τηλε-ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί με χρήση του προγράμματος Zoom*.

Για τη συμμετοχή σας θα πρέπει την Πέμπτη 8/10/2020 στις 12:00 να συνδεθείτε μέσω του ακόλουθου link: https://zoom.us/my/uowm.mech1

Σε περίπτωση που το πρόγραμμα Zoom δεν είναι ήδη εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας, θα κατευθυνθείτε αυτόματα για την εγκατάστασή του την 1η φορά που θα επιλέξετε τον σύνδεσμο.

Σημειώνεται ότι θα δοθεί η δυνατότητα παρακολούθησης της ενημέρωσης και με φυσική παρουσία σε περιορισμένο αριθμό φοιτητών (λόγω πανδημίας).

Για την καλύτερη οργάνωση της διαδικασίας, παρακαλούνται όσοι φοιτητές σκοπεύουν να παρακολουθήσουν την ενημέρωση με φυσική παρουσία, στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών (Μπακόλα και Σιαλβέρα, Κοζάνη 50132) να στείλουν e-mail δήλωσης συμμετοχής στον Υπεύθυνο Μηχανογράφησης του Τμήματος (mmingos@uowm.gr) μέχρι την Παρασκευή 2/10/2020 στις 13:00.  

  • To email θα πρέπει να σταλεί απο το προσωπικό σας email, με θέμα «Συμμετοχή με φυσική παρουσία».
  • Στο email που θα στείλετε παρακαλούμε όπως αναφέρετε το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας σας.

* Σε περίπτωση που επιθυμείτε να δοκιμάσετε το πρόγραμμα Zoom πριν την συνάντηση, μπορείτε να συνδεθείτε στο δοκιμαστικό δωμάτιο εδώ: https://zoom.us/test